Ny frisyr igen!

Alltså, jag kan ju inte låta bli när jag är i Alingsås att gå till frisören. För det första så är det så sjukt mycket billigare och för det andra så är dom så sjukt mycket proffsigare än i Norge. Så när jag såg att min favoritsalong hade en ledig tid så bokade jag direkt och åkte ner till stan innan vi skulle åka tillbaka till Oslo.
Så här såg jag ut innan, framifrån och åt sidan. Som ni ser så har jag en rätt så trist frisyr här. Det var inte länge sen jag klippte mig så det är inte direkt slitet, men när det går precis på axlarna så här så tycker jag att det är en rätt så tråkig längd som inte ger mig någon direkt till piff om ni förstår vad jag menar? Det är varken kort eller långt, utan mittemellan.
Det bästa med att gå till frisören måste ju vara när dom tvättar ens hår. Det ryser i hela kroppen och det känns så lyxigt att få ligga där och bli ompysslad. Jag älskar det! Hon fattade precis hur jag ville ha det och klippte håret samtidigt som vi pratade som att vi känt varandra i år och dagar (det var första gången vi träffades). Efter att håret var färdigklippt så stylades det och sen var det klart och jag vart supernöjd!
Vad tycker ni? Blev det inte otroligt mycket bättre nu när det är ännu kortare och dessutom lite uppklippt? Jag älskar det och tycker att det passar mig och min personlighet alldeles utmärkt! Jag fick tips om produkter att använda för att få den här snygga volymen i håret och sen en spray för att få till den slarvigt iordning-gjorda looken om ni fattar hur jag menar. Perfekta produkter att använda till kortare hår, men även till längre hår för att få stadga och volym i sina lockar. Saltvattensprayen var ett måste berättade min frisör och hon sa att det var den bästa som finns på marknaden och att det är den dom använder när dom stylar hår i salongen. Man tar i sprayen i botten när man har blött hår och sen när man har blåst håret så har man fått en fantastisk volym utan att håret känns torrt. Fantastisk produkt och självklart köpte jag den direkt hos frisören. När jag sen hittade den betydligt mycket billigare på nätet så tänkte jag att jag skulle tipsa er läsare om produkterna ifall ni har lust att testa!  

Värmeskydd >>HÄR<< , Saltvattenspray >>HÄR<<, Killer curls >>HÄR<<, Finishing spray >>HÄR<<

Kevin Murphys produkter har jag använt länge och det smartaste är ju faktiskt att köpa dessa på internet eftersom dom är betydligt mycket dyrare hos frisören. Men tyvärr är ju inte jag så smart när jag väl är hos frissan och dom tipsar. Plus att jag tycker det är snällt att köpa på salongen eftersom det är en stor del av deras inkomst. Däremot köper jag påfyll av produkterna på internet när dom sen har tagit slut eftersom det är billigare.
Nu är vi i alla fall hemma i Oslo igen och idag ska barnen vara på förskolan så att jag får en heldag hemma till att organisera mig. Imorgon bär det av på jobbresa igen så jag måste tvätta, städa och packa om väskan på nytt. Tillbaka till vardagen och det verkliga livet.

Gillar

Kommentarer

Oslofru
,
Tack vad söt du är 😊
Kei,
Hej! Snyggt & snygg färg! Var i Alingsås klippte du dig? Och vad hette frisören?(om du kommer ihåg).. verkligen dags att klippa sig här & har ingen koll på frisörer i stan!
www.instagram.com/karolina.kei/
Annika K
,
Kanonsnyggt
Oslofru
,
Å tack snälla söta 😊
Oslofru
,
Jag var på Nr 19 på Kungsgatan och frisören jag var hos denna gången hette Maria 😊
Ida
,
Verkligen jätte snyggt!! Sen vill jag också säga att det är så kul att läsa din blogg då du är så Positivt o glad. En riktigt härlig person är du!!
Oslofru
,
Ååå vad söt du är! You made my day ! <3