Ny laptop från Microsoft

Sponsrat inlägg

Godkväll på er alla goa och glada, Hoppas ni har haft en fin dag så här långt. Själv har jag varit iväg med min mamma som är här på besök på ett litet äventyr. Mer om det får ni veta i kommande vlogg på våran Youtubekanal. :) Vi kom precis hem och jag tog precis upp min dator för att börja kolla efter en ny dator som jag har lust att köpa.
Jag funderar kanske på att skaffa mig en till laptop nämligen. Ju fler desto bättre, eller vad säger ni? Jag har ju en Macbook, en Macbook Air och en Macbook PRO, men funderar starkt på att testa något annat än produkter från Apple. Under en längre tid har jag varit intresserad över att köpa en dator från Microsoft. Närmare bestämt en av dom <HÄR>. Det som jag inte är helt säker på är om jag klarar av att hantera Windows, men antar att det är en vanesak som man snabbt vänjer sig vid?
Som ni vet så använder jag datorer stora dagar av min vardag då jag jobbar flitigt med mina sociala medier, så att ha en dator som fungerar felfritt utan krångel är väldigt viktigt för mig. Det som jag sätter enormt stort pris på med Microsofts laptop är att den har 14 timmars batteritid, är tunn och lätt i modellen, har PixelSense skärm och 7 generations processor. Det är med andra ord en dator som jag kunde tänkt mig att ha med mig när jag åker ut på jobbresor och behöver en dator som lätt får plats i min väska, är lätt att bära omkring och har lång batteritid. Om ni är sugna på att veta mer om denna grymma datorn så kan ni kolla in deras hemsida <HÄR>. Nu ska vi äta middag här hemma, hoppas ni har en fin fredagskväll! Kramar S

Gillar

Kommentarer