Ny vecka, ny insikt

Godmorgon,

Hoppas att ni har haft en fin helg. Det känns som att veckorna rullar på fortare än någonsin och som jag alltid har sagt så märker man så mycket tydligare att tiden går fort när man har barn. Jag menar, Adam är 6 månader på torsdag! 6 hela månader har han funnits i våra liv och det är helt magiskt, men att så många månader har flugit förbi är ju helt ofattbart.

Men i och med att tiden blir så verklig så har jag försökt att ta vara på den på bästa möjliga sätt. Den där tiden där man egentligen inte har så kul så försöker jag ta vara på lugnet och leva i nuet. Det har blivit en väldigt skön insikt vilket har sänkt min stressnivå i livet en hel del. Man måste inte alltid göra någonting för ibland kan det vara skönt och välbehövligt att bara vara.
Denna veckan blir en kort vecka. M är borta måndag-onsdag och sen kommer han hem så att vi får en långhelg tillsammans. På fredag ska jag ut med några tjejkompisar och fira Carro som fyller år och på lördag ska Filip på kalas. Det är lite kluvet hur jag känner inför att träffa alla med tanke på Corona-situationen, men eftersom man inte vet hur länge det här kommer att fortsätta så känns det så dumt att inte fortsätta leva och umgås med dom man älskar. Den får man ju såklart göra vad man kan för att skydda sig så gott som möjligt och om man kan så är det ju bäst att vara ute så vi ska vara glada att det blir varmare tider så att man kan träffas utomhus mer nu. Vi har ju inte blivit så påverkade faktiskt, men tänk på dom stackars ungdomarna som tar studenten i år och som inte kan fira som man brukar! Eller dom som planerat bröllop som får flytta på allt och boka om. Ja, det är många det är mer synd om än oss..

Om en liten stund ska stora pojkarna till skolan och jag ska ut och gå en långpromenad med min mamma. Jag är så lycklig att vi bor så nära mina föräldrar och att jag får möjligheten att träffa dom varje dag om jag vill. <3

Hoppas ni får en fin start på veckan, kram på er!

Gillar

Kommentarer

susannajungblom
,
Oj herregud så hemskt. 😟 nä det är väl så tyvärr... Kram på dig