Nya frillan och bra bus

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Godmorgon, Har jag glömt att visa att jag klippt mig förresten? På instagram vet jag att jag visat det, men kanske inte här i bloggen eftersom att jag inte tagit bilder med kameran och lagt upp på datorn då min Mac kraschade. Nu visade det sig att det tar några veckor att laga så jag har köpt ett tillägg till min stationära dator så att jag kan föra över bilder hit. Annars funkar det liksom inte riktigt att uppdatera. Men, i alla fall, så här blev håret:
Väldigt kort bak i naken och lite längre framtill. Sen gick vi för en lite mer naturlig blond färg vilket jag känner passar mig bättre just nu än den kritvita. Så, vad tycks? Förhoppningsvis blir inte utväxten så markant heller när det växer. Sen frågade jag ju er om ni hade några tips på en bra brun-utan-sol och efter det så fick jag råd om att klicka hem en från Ida Warg. När jag använder BUS så vill jag få ett så naturligt resultat som möjligt. Jag vill inte att någon ska se att jag har använt det, utan jag vill att det ska se ut som att jag blivit lite solkysst naturligt. Och WOW måste jag säga! Jag vet inte om ni kan se det på bilderna, men jag tycker själv att jag fick en alldeles perfekt och lagom brun färg på hela kroppen. Jag blev inte ett dugg fläckig och färgen känns så himla fräsch och fin. Så om ni är osäkra på vad ni ska välja för bus-produkt så kan jag varmt rekommendera denna då det var den bästa jag någonsin testat! Jag använde moussen på benen då man fick färg direkt och jag ville få lite starkare färg där. Och sen använde jag sprayen i ansiktet och på övre delen av kroppen. Båda var bra, så man får helt enkelt prova sig fram vilken typ man gillar bäst. Just nu är det 20% på produkterna också så dom är inte alls dyra!
Det är redan tisdag och det känns toppen eftersom M kommer hem redan imorgon!! Tjohooo! Han tog en semesterdag på torsdag så att vi får en extra lång helg tillsammans. Underbart! Så denna dagen känns som slutet på veckan och jag kunde inte vara mer glad över att få träffa min älskling redan imorgon igen!

Gillar

Kommentarer