Nya träningsformer

Hej på er,

Hoppas ni mår bra! Jag mår prima och bättre än vad jag gjort på väldigt länge faktiskt. För det mesta är det ju rätt så bra med mig nu för tiden, men just idag känns det lite extra bra. Jag har fått många positiva och glada besked idag som gjort hela min tillvaro snäppet bättre än vad det brukar. Och visst känns det härligt när det blir så, att allting bara löser sig och går som man vill!!

Så, vad är det roligaste jag vet? Träna såklart! Och nu har jag varit på ett riktigt roligt grupp-pass på skolan som jag tycker att alla borde testa!! Bodycombat heter det och finns på dom flesta gym som erbjuder gruppträning. Det var seriöst suuuuuperkul och så sjukt jobbigt, men samtidigt apkul! Jag var uppe i min maxpuls och gjorde ständigt mitt yttersta, men ändå var det aldrig så jobbigt att jag ville ge upp eftersom det var så kul och man blev så peppad av musiken, tränaren och alla runt omkring som kämpade på.

Jag är ju annars en gymälskare och går för det mesta och lyfter vikter i min egen takt, men jag måste erkänna att jag fått upp ögonen för att träna i grupp mer och mer. Man blir så peppad och motiverad när man är flera och jag älskar att pusha mig själv så jag kommer definitivt att gå på liknande pass igen!

För övrigt har jag sån jäkla träningsverk idag, något jag aldrig annars brukar få när jag tränar som jag brukar.

Så det blir mitt nästa hälsotips :

Prova en ny träningsform som du inte är så bekväm med, eller som du aldrig provat förr. Vem vet, kanske du hittar något nytt som du älskar och har lust att fortsätta med?

Det är så lätt att gå och trampa i samma fotspår som man alltid gjort eftersom det är bekvämt och det är vad man kan och är van vid. Men vad händer om du provar något nytt?

Min nästa grej som jag ska utmana mig själv med är Crossfit! Någon som testat? Vad tycker ni?

Jag är både nervös, men samtidigt väldigt nyfiken på denna träningsform eftersom det är så många som pratar positivt om det. Så jag kommer definitivt att ge crossfit en chans så får vi se om det blir en engångsgrej eller kanske min nya favoritsport?

  • Träning

Gillar

Kommentarer

sofiiaeklund
sofiiaeklund,

Håller med! Man måste våga testa på något nytt för man vet inte vad man tycker om förrän man testat!!

nouw.com/sofiiaeklund
SusannaJungblom
SusannaJungblom,