Nytt och fräscht

Inlägget innehåller Adlinks

Att gå till frisören har blivit en liten extra lyx i vardagen som jag tycker om att unna mig själv. Att få tre timmar för mig själv där någon pillar och fixar med mitt hår är guld värt och så himla underbart. Så här såg jag ut innan jag gick till frisören..
Jag ville klippa upp håret lite baktill och så önksade jag att få en kallare färg på håret och så här blev det när vi var klara:
Jag blev så himla nöjd med resultatet och det brukar jag faktiskt inte bli, utan jag är extremt kräsen av mig när det kommer till mitt hår och tycker oftast att jag gör det bäst själv. Men att bleka håret hemma är något jag inte riktigt vågar mig på så därför är jag väldigt glad över att jag har hittat en frisör som fattar vad jag vill.
Jag passade på att köpa lite produkter till håret också så att jag ska klara av att behålla denna fina färg i mitt hår. Detta är produkterna jag fick med mig hem:

1. Silverschampo <HÄR> 2. Bästa torrschampot som existerar <HÄR> 3. Hårspray <HÄR> 4. Hårolja <HÄR>

Torrschampot är ett måste då jag inte vill tvätta håret för ofta och tack vare detta sjukt braiga torrschampot så ser håret fräscht ut även fast det inte är nytvättat. Bra va? Silverschampot är också väldigt viktigt för mig så att jag kan behålla den askiga tonen i håret. Så vad tycks? Hiss eller diss?
Nu ska vi laga middag här hemma. Känns ledsamt att det är sista kvällen vi ska vara här i Alingsås för imorgon kommer M och hämtar oss igen och vi ska tillbaka till Oslo och börja den normala vardagen igen.

Gillar

Kommentarer

Maria 7barns mamma
,
Gillar oxå den kalla nyansen av blondt hår, de blev jätte fint.
Oslofru
,
Tack 😊