Och så känner jag mig hel igen

Känns grymt nice att äntligen få ta upp datorn och blogga som en normal människa, haha!

Äntligen är jag hemma igen hos mina underbara barn och min fina man. Det låter såklart klyschigt när jag säger det men det känns verkligen som en del av mig fattas när jag är ifrån min familj. När jag sen får träffa dom igen känner jag mig hel och fullbordad. Det är en häftig känsla att få känna så.
Nu har jag fyra dagar framför mig utan några som helst planer, men känner jag mig själv rätt så kommer jag vilja vara med pojkarna så mycket som jag kan. Det snöar som tusan så imorgon kanske vi kan gå ut och leka i snön. Så skoj!
Ni kan ju gissa hur hårt jag kommer att hålla om mina älsklingar idag. Vi ska gosa, se på någon mysig film, äta någon mumsig mat i soffan och bara ha det supermysigt ihop. Kan livet bli bättre än så här?

Fick förresten frågan om vilken lermask det var jag använde i förra inlägget och det är en superbra mask från Biotherm som ni dessutom hittar på rea >HÄR< (reklamlänk)

Så här står det om masken: "Biotherm Wonder Mud är en lätt, luftig lermask med rhassoul, lerextrakt och mikroalgextrakt som inte torkar ut huden. Denna ansiktsmask tar bort orenheter från tilltäppta porer och överflödigt talg, samtidigt som den ger näring till huden - för en sammetslen hud med mindre synliga porer och en förnyad lyster!"

Jag har ju problemhud, men tycker att det känns mycket bättre efter att jag använt denna mask, ansiktet känns rent och jag upplever att porerna minskar.

Puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer

Nat
,
vilka fina bilder, måste vara underbart att äntligen vara hemma hos de små igen efter en jobbresa
susannajungblom
,
Ja verkligen <3