Och så kom september

Godmorgon,

Kan ni fatta att det redan är 1 september?! Vart försvann hela augusti månad egentligen? Känns som att den sista sommarmånaden bara försvann och plötsligt blev det höst. Jag var tvungen att kolla tillbaka i bloggen för att se hur det var förra året vid denna tiden och så som det såg ut så var det rätt så varmt och härligt ända in i slutet på månaden.
Oskar var fortfarande en liten bebis och hade inte lärt sig att gå än. Men han var livlig och sprallig för det och kröp runt överallt och ville alltid vara med där storebror var.
Filip var en blond liten pojke, lika sprudlande av glädje då som han är nu idag! Vad jag kan se när jag tittar tillbaka i arkivet är i alla fall att vi hade en fin September så nu hoppas jag att detta året blir lika fint.

Jag trodde faktiskt att jag skulle bli lite ledsen nu när hösten närmar sig, men det känns faktiskt helt okej. Det är som det är helt enkelt och det bästa att göra med situationen är att acceptera den. Jag kan inte göra någonting åt att det blir mörkare och kallare, utan får bara göra så bra jag kan för att göra det så mysigt som möjligt. Tända ljus, dricka go te, se på många bra filmer och mysa med familjen, det är så jag ser framför mig att hösten kommer att se ut.

Vi har en del andra planer också denna månaden, bland annat så ska vi få hem en inredningsarkitekt för att se hur vi kan piffa till i hemmet, sen ska vi även till Sverige för att sälja massa grejer på loppis. Vi ska även fira Oskar som fyller 2 år och sen kommer jag även att åka på jobbresa med fantastiska kollegor och ja, lite annat smått och gott. Så hur många filmer vi hinner se mellan allt som ska göras återstår helt enkelt att se! ;)

Gillar

Kommentarer

Erika,
Jag kände detsamma imorse att nu är sommaren över och hösten verkligen är här... det fick vi känna förra veckan när äldsta började förskoleklass. Det finns inget tydligare hösttecken än att skolorna drar igång igen. Trevlig helg.
byerika.vimedbarn.se