Ödet eller slumpen?

Godmorgon,

Idag vaknade Oskar en timma innan mitt alarm skulle ringa, så då fick vi all tid i världen här på morgonen.
Vi har legat och gosat och tagit det lugnt så det känns nästan som att det är helg och inte en helt vanlig tisdag.

Jag har inte berättat det i bloggen tror jag, men jag har börjat träna med en gammal vän från dom tidiga tonåren. Vi umgicks inte så mycket, men lite grann och nu när vi flyttade till Alingsås så stötte vi på varandra och såg att båda var gravida, så vi började prata. Nu har vi bebis med en månads mellanrum och ett gemensamt intresse - träning. Det är rätt så häftigt hur livet fungerar och vilka människor ödet kopplar ihop oss med. Eller hur tänker ni och vad tror ni på? Ödet eller slumpen?

Det kommer kanske inte som en chock att jag tror på ödet. Eller snarare tankens förmåga att förverkliga ting. Det du tänker på kommer du dra till dig om du förstår hur jag menar? Till exempel när man är gravid så ploppar det plötsligt upp gravida kvinnor överallt. Sen när man ska köpa barnvagn så är barnvagnar det enda man möter på gatorna. Därför tror jag starkt på att drömmar kan bli sanna, bara man drömmer och tänker på det tillräckligt hårt.

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Jag tror på ödet..allt som händer har en mening i livet.. Vad roligt att hitta gamla vänner igen.. dessutom är i samma fas i livet.
susannajungblom
,
Ja då tror vi samma 😊