Ögonblick från Lövekulle

Godmorgon,

Igår gjorde jag och mamma iordning lite picknick och cyklade iväg med barnen till Lövekulle för lite "miljöombyte". Vi brukar ju alltid bada nedanför oss, men igår tänkte vi att det kunde vara kul att prova något nytt!
Det som var roligt här var ju att dom hade en lekplats där barnen kunde leka av sig lite grann. Dock var det drygt 30 grader varmt ute så det krävdes en paus i skuggan lite då och då.
Som tur var hade vi ju lite bullar, kakor och kaffe med oss som vi kunde gotta oss med efter leken.
Hihi, jag älskar att inga bilder från denna dagen är några direkta posebilder, utan alla är in the moment, precis så som det var.
Haha älskar denna bilden som jag lyckades fånga på mamma och barnen. Snacka om multitasking! Det är ju precis så här det är när man har hand om busiga småbarn - aldrig en sekund för sig själv. Men jag ska absolut inte klaga för det är himla mysigt att känna sig behövd av sina små.

Efter att vi hade fikat så var det dags för ett dopp i det blå, men när vi kom ner till vattnet så såg vi att det inte var så blått där i utan snarare beige-grått. Det var så otroligt mycket folk och det kändes inte mysigt alls att hoppa i, så vi packade ihop och cyklade till våran älskade sjö istället.

Borta bra men hemma bäst, alltid!

Gillar

Kommentarer