Olika föräldraroller

Godmorgon,

Vi passar på att njuta lite extra av dom morgnar som vi har tillsammans med M hemma. Det blir ju såklart hundra gånger mysigare när hela familjen är komplett när man vaknar efter en god natts sömn.
Pappa i huset är den som leker mest, sprallar, busar, kittlar, underhåller, hittar på och gör så att barnen för det allra mesta har ett stort leende på läpparna!

Jag har en lite annan roll kan man säga, den lite mindre spralliga, men samtidigt påhittig, kärleksfull och lite lugnare. Vi är oss själva och det har blivit en perfekt fördelning i våra föräldraroller.

Idag ska vi, förhoppningsvis, få gäster. Det hänger lite på hur barnen i den familjen mår, men dom alla är friska och krya så ska vi ses. Innan dom kommer ska jag och min pappa träna och M och min mamma ska ut och springa. Vi brukar göra så några gånger i veckan och det är så kul att vi har mina föräldrar att hålla igång tillsammans med.

Men nu, först och främst ska jag sitta här på min älskade balkong som vanligt och se ut över den spegelblanka sjön när jag dricker min morgonkaffe. Det ger mig ro i själen.

Gillar

Kommentarer