OM MIG – Susanna Jungblom
susannajungblom

Susanna Jungblom

VEM ÄR SUSANNA JUNGBLOM? 

Jag är 28 år, tvåbarnsmamma, jobbar som Cabin Chef, frilansjournalist och driver bloggen, susannajungblom.se hos Loppi.se.

Min familj startade en Youtube-kanal, FAMILJEN SMOF , där vi lägger ut videos 3 gånger i veckan, måndagar, onsdagar och lördagar!

År 2016 blev min blogg nominerad till Årets Personliga blogg i Finest Awards som är Nordens största bloggaward.

Om ni önskar att följa mig på Instagram så finns jag där under namnet @SusannaMaria.J

Om ni vill skriva någonting till mig privat så kan ni självklart även maila mig på: JUNGBLOMSUSANNA@GMAIL.COM

ANNONSÖRER/SPONSORER KAN OCKSÅ KONTAKTA MIG PÅ JUNGBLOMSUSANNA@GMAIL.COM

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx