Omge sig av lycka

Godmorgon,

Ååh, jag är så glad över denna #nouwseptemberchallenge då den fått mig så himla peppad, glad och motiverad! Visst är det kul?

Då var det i alla fall dags för ett nytt nyttigt tips och det känns som en självklarhet för många, men för andra inte och det är att omge sig med människor som ger en bra energi. Att spendera sin tid med dom som ger en glädje, kärlek och positiva vibbar. Det är så otroligt viktigt för ens välmående!

Är det någonting som jag har lärt mig i mitt liv så är det att livet helt enkelt är för kort. Man måste föröka ta vara på varje sekund av sin tid då man inte vet hur länge man får leva. Tyvärr är det så, men istället för att deppa över situationen så får man göra vad man kan för att må så bra som möjligt under den tiden vi har och verkligen ta vara på tiden på bästa möjliga sätt.

Att umgås med människor som endast påverkar en negativt eller som suger ur en energi är förmodligen inte människor som man borde ge sin dyrbara tid till?

Se över vilka personer du har omkring dig av och se till att omge dig av människor som vill dig väl och som du får något positivt utbyte av att umgås med.

Jag hade till exempel en "vän" som jag alltid hade lite ångest för att möta, men jag gjorde det ändå. Jag tog tid till mig att möta den här vännen och under tiden vi umgicks så fick jag lyssna på det ena problemet efter det andra och stämningen var konstant negativ, vilket sen resulterade i att jag mådde dåligt resten av dagen. Det var som att den här personen lyckades tömma mig på all min positivitet och energi.. Jag kände mig helt tom efteråt och efter ett tag så insåg jag att det inte var värt det längre. Sånna människor, som bara tar, tar och tar har jag uteslutit ur mitt liv. Jag vill inte slösa bort min tid på saker som får mig att må dåligt.

Så mitt absolut bästa tips idag är att omge dig av människor som gör dig lycklig.

Gillar

Kommentarer