Onewhey Isolate

I samarbete med Fitnessguru

Godmorgon,

Det finns så otroligt många olika proteinpulver på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket som är bäst eller vad man ska se efter. Personligen så vill jag att mitt protein ska vara så rent som möjligt och därför köper jag endast det proteinpulvret som heter "Isolate".

Jag älskar Fitnessgurus Onewhey Isolate och den finns i mina favoritsmaker Choklad, Vanilj och även Jordnötssmör. Mmmm!

Så här skriverFitnessguru om sitt protein:

"One Whey® Isolate är tillverkat av näringsrikt vassleprotein som genomgått crossflow-filtrering med resultatet av ett rent och lättlösligt protein, helt fritt från både fett eller kolhydrater. One Whey® Isolate är helt enkelt det bästa proteinpulvret du någonsin kommer att prova.

Du får så mycket som 25 gram protein per servering som absorberas snabbt ikroppen och stimulerar muskeluppbyggning och återhämtning."

Så när ska man ta proteinpulver? Jag dricker ALLTID en shake direkt efter ett träningspass så att mina muskler får tillräckligt med protein så att musklerna kan återhämta sig efter att dom brutits ner.

Jag har en rabattkod till er som önskar att köpa något från Fitnessgurus hemsida! Tjohoo. 15% får ni med koden Jungblom15 .

Hoppas ni får en underbar måndag. Kram på er!

  • Träning

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,

Vilka goda smaker! 😊

nouw.com/elinm
SusannaJungblom
SusannaJungblom,
Carrostyle
Carrostyle,

Jisses såååå fin du är. <3

nouw.com/carrostyle