Oskar 2 år

Igår efter att vi hämtat upp barnen på förskolan så gick vi hem och firade Oskar som fyllde två år.
Han ville ha pizza till middag så så fick det bli!
På förskolan hade dom lagat en krona till honom som han hade fått ha på sig under dagen och självklart fick kronan följa med hem på vårt lilla kalas också.
Men det var ju snäppet roligare att ha kronan på mammas huvud än sitt eget!

Efter maten öppnade Oskar sina paket och lekte lite grann och sen bakade vi en tårta tillsammans.
Båda pojkarna blev lika glada över tårtan och såg spänt fram emot att Oskar skulle få blåsa ut ljusen så att dom kunde hugga in!
Ljusen blåstes ut och tårtan smaskade vi alla i oss med ett nafs! Det var mosade jordgubbar, sockerkaka, vaniljkräm och grädde i tårtan och om jag får säga det själv så tycker jag nästan att tårtorna som man gör själv blir godare än dom man köper.
Vi hade en jättemysig eftermiddag och kväll och jag tror och hoppas att Oskar var glad över sin födelsedag. För så länge vi är tillsammans i familjen så är det ju som bäst. Nästa år när han fyller 3 så får vi se om det blir ett lite större kalas, men nu i år blev detta det absolut bästa för allihopa. Filip däremot fyller ju fyra år i November och han frågar redan nu om han ska få ha ett litet födelsedagskalas, så självklart ska han få det när tiden kommer!

Oskar är två år men kan redan väldigt mycket och lär sig nya saker varje dag. Han förstår allting och han pratar på och säger nya ord varje dag vilket är häftigt att se. Nu ser vi fram emot kommande åren för att se hur den lilla krabaten kommer att utvecklas. Jag kunde inte vara en stoltare mamma över min prins.

Tack Oskar för att du är du för du är verkligen en underbar liten pojke och jag är så tacksam och glad över att få vara din mamma. Jag älskar dig <3

Gillar

Kommentarer

Eee
,
Mosad banan istället för vaniljkräm är så gott. Min mamma gjorde den när jag va liten. NU gör jag den åt min 6åring enda tårtan han gillar. Med skivade jordgubbar på toppen
Maria 7barns mamma
,
Åh Grattis i efterskott till Oskar 2 åringen.. tycker som dig att hemma gjord tårta är godast