Outside my comfortzone

Godmorgon,

Som jag berättade för er igår så ska jag och Karro till Stockholm på lördag för att gå på Iconfest Awards. Senast jag var på en så pass stor tillställning var när jag var nominerad till Årets personliga blogg 2016 i Finest Awards.
Jag kommer ihåg att jag tyckte att det skulle bli jättespännande att gå på en så här stor gala tillsammans med min bästa vän. Jag hade funderat länge på vad jag skulle ha på mig och hur jag skulle se ut denna kvällen. Jag trodde att jag skulle känna mig bekväm, men när jag är på en plats med så otroligt många människor och där dom flesta är kända ansikten så kom jag på mig själv bli rätt så osäker i mig själv. Det var en konstig känsla som jag inte känt tidigare..
När dom nominerade i min kategori ropades upp på scen så kände jag hur hjärtat rusade iväg när jag fick höra mitt namn. "Neej, nej, nej! Jag vill INTE vinna! Jag vill absolut aldrig i hela mitt liv gå upp på den scenen! Snälla, säg inte mitt namn"

Som tur var så vann jag inte och så fort dom sa en av mina bloggkollegors namn så kom pulsen ner på normal nivå igen. Phu. Det här vill jag aldrig utsätta mig själv för igen kommer jag ihåg att jag tänkte. Men, lustigt nog så är detta en kväll som jag minns som en otroligt givande och kul kväll. Det är ju faktiskt sånna här stunder som man minns lite extra, dom stunderna som man gick ett steg utanför sin comfortzone. Så det är precis det jag ska göra nu igen. När inbjudan trillade in i min inbox så tvekade jag först i några dagar och velade fram och tillbaka. Men till slut tänkte jag. "Äh, vad tusan, det blir kul!"

Denna gången är jag inte lika nervös och jag bryr mig inte lika mycket om vad jag ska ha på mig och jag försöker heller inte föreställa mig hur kvällen möjligen kommer att bli för jag har nämligen ingen aning alls. Iconfest är Europas första Influencer festival, så detta kan gå precis hur som helst. Men, oavsett vad som händer så vet jag att jag kommer få en kväll tillsammans med en underbar vän som vi aldrig kommer att glömma!

Gillar

Kommentarer