Överraskningskalas

Godmorgon,

Igår hade vi, som ni redan vet, ett litet överraskningskalas för min pappa som har fyllt 60 år. Barnen var alldeles uppspelta och glada över att deras morfar skulle komma och få öppna paket.
Vi lyckades tömma dom sista flyttlådorna och få iordning tills alla skulle komma. Min mormor, morbror och hans fru kom några minuter innan mamma och pappa så vi gick runt och visade upp lägenheten och förberedde små snittar och champagne.

Efter en stunds väntan så var han äntligen här!
Vi hade gått ihop och köpt en elmotorcykel till pappa som han blev positivt överraskad över. Han ska ha den i Spanien och det är en OBG Ride som man kan sitta två personer på. Eftersom vi inte kunde köpa en i Sverige och få med oss till Spanien så målade jag en bild på en likadan elscooter och så köpte vi två hjälmar som han ska ha till.

Min bror, hans dotter och sambo (som är höggravid) kunde tyvärr inte vara med, men dom fanns med på Facetime under tiden han öppnade paketet. Det var kul att se att han blev glad!
Vi åt middag och tårta och hade en trevlig eftermiddag och kväll. Det var dessutom väldigt kul att få inviga vårt nya, fina hem med ett litet kalas.

Idag är det vardag även för oss här hemma. M ska tillbaka till Norge för att skriva en examen imorgon bitti och sen kommer han hem igen imorgon eftermiddag. Ikväll ska jag till förskolan på föräldramöte för att höra om Oskars inskolning och då kommer pappa hit och passar barnen. mer än så är inte planerat idag. Vi pratade om att kanske ta en promenad runt sjön, men det är ca 4,5km så vi får se om pojkarna orkar gå så långt. Kanske om vi tar med oss lite fika och stoppar på vägen. Men vi får se. :)

Gillar

Kommentarer