Oversize jacka

Inlägget innehåller reklamlänkar från Åhlens

Godmorgon på er! Nu börjar det bli riktigt kallt ute och varje morgon dom senaste dagarna har det legat frost på marken och över våra balkongfönster. Det känns mysigt men det gäller ju att klä sig rätt så att man kan njuta av kylan istället för att irritera sig över den. Personligen älskar jag när hösten slår över till vinter. Alla årstider har sin charm. Jag blev så himla glad när jag hittade en snygg oversize jacka som jag kunde ha på mig nu när jag är höggravid, men som jag även kan ha sen när jag inte är med barn längre. Oversize jackor kan nog vara lite av det snyggaste och mest bekväma modet jag vet.

Sjukt fin oversize jacka i grå *här* eller om ni föredrar svart så hittar ni den *här*

Jättefin mössa i flera färger *här*

Jag älskar att jag får plats med min runda mage under utan att det ser dumt ut och det ska bli så himla kul att se hur det kommer se ut sen när jag inte är gravid längre. Antar att detta blir årets favoritjacka för min del!
Idag har jag en hel del på schemat så vi får hoppas att kroppen hänger med och låter mig hålla igång hela dagen. Bland annat ett möte i Göteborg nu på morgonen. Känns skönt att försöka ha innehållsrika dagar nu så att tiden går lite fortare för mig. Är såååååååå trött på att bara gå och vänta. Tänk att det redan är onsdag igen ändå, veckorna flyger förbi samtidigt som det känns att tiden står still. Det är lustigt det där hur man ser på tid.. Kram på er!

Gillar

Kommentarer