Packa BB-väskan och förbereda

Godmorgon,

Sovit gott? Själv har jag sovit helt okej med tanke på omständigheterna. Och då tänker jag framförallt på att magen är så stor att det är lite svårt att hitta en skön position att ligga på, plus att bebisen har lust att röra sig mycket på natten och har den senaste tiden haft rätt så mycket hicka. Men ska jag vara ärlig så är det mest bara mysigt så om jag vaknar till under natten så somnar jag fort om igen så fort jag lagt mig någorlunda skönt.
Idag har jag en rätt så lång todo på mitt schema och bland annat står det "Packa BB-väskan". Det lustiga är att förlossningen känns som att den är så himla långt bort, så att ha en väska packad så här långt i förväg känns lite knasigt. Men samtidigt står det i min gravidapp att det är dags, plus att många frågat mig vad jag packat och blir förvånade när jag säger att jag inte fixat väskan än. Så jag antar att det är bäst att börja så kan den stå redo i hallen tills det är dags att åka in.

Igår fick jag dessutom sms att våran barnvagn har kommit och jag kunde inte vara gladare! Det känns så himla skönt att alla nödvändigheter nu är fixade så efter att vi har varit och hämtat den så är faktiskt allt på plats och vi är redo för bebis.
Nu ska jag dricka en kopp te nu när barnen äter frukost. Jag fick en påse med mig hem från min svärmor som är ett Chai-chili-te som smakar himmelskt gott! Kaffe lockar inte alls längre utan är helt och hållet utbytt med te nu. Undrar om jag byter tillbaka efter graviditeten är över?

Gillar

Kommentarer