Påhittiga lekar

Det har varit lite kallare här hemma idag än vad det varit den senaste månaden faktiskt. Det blev till att klä på oss både långbyxor och tunna jackor under eftermiddagen.

Jag har fått gjort en hel del idag, både tränat, städat lägenheten och gått på behandling och efter det hämtade jag barnen på förskolan.
Det är så himla kul att leka med dom små nu för tiden. Det har blivit mer avancerade lekar med rollspel och påhitt. Det är oftast Filip som bestämmer vad det är vi ska leka och vilka vi ska vara. Oskar brukar för det mesta lalla med medan storebror dikterar leken. Det är kul att se hur lik Filip är sin pappa när det kommer att ta ledarrollen och bestämma. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag faktiskt att det är genuint roligt att leka med dom nu och att spendera tid med dom och se hur lekarna utvecklar sig är det bästa jag vet.

Efter att vi stannat kvar på förskolan en stund så åkte vi till butiken och handlade middagsmat och nu kom vi precis hem och ska göra iordning oss för kvällen. Pojkarna brukar alltid springa in i duschen medan jag lagar mat och M för tillfället har sin standard plats på soffan. Han är inte frisk än och har fortfarande väldigt ont. Tyvärr är sjukvården lite sisådär här i Norge när det kommer till att få tid hos en specialist. I september har han först fått tid och tills dess är det bara att vila och försöka stå ut..

Aja, nu ska jag återgå till att rå om mina älsklingar. Vi hörs imorgon igen!

 

Gillar

Kommentarer

Em
,
Gå privat?