Päls och hatt - hösten är här!

Godmorgon,

Det kändes så himla skönt att få komma hem igår och hämta barnen på förskolan. Deras miner när dom såg mig var oslagbara! Att sen få krama om dom var så underbart att jag fick bita mig hårt i tungan för att inte brista ut i gråt. Det är alldeles för länge att vara borta från dom små i fem hela dagar och det är just därför anledningen till varför jag kommer att gå ner till att jobba 80 %..
Jag har precis lämnat barnen på förskolan eftersom jag ska åka till tandläkaren om en liten stund. Egentligen hade jag velat vara med mina pojkar idag, men eftersom jag ska borra ett hål så känns det lite för våldsamt för att ta med dom dit. Så jag fick lämna dom i någon timma och sen, så fort jag är färdig så ska jag hämta dom igen!

På tal om något helt annat så börjar jag bli riktigt glad över att hösten börjar krypa sig på. I vanliga fall kan jag känna mig deprimerad och less, men detta året känns det annorlunda. Nu sätter jag gärna på mig hatt och päls och ser fram emot dom regniga dagarna på något lustigt vis.
Vi får hoppas att mitt glädjerus håller i sig under hela hösten och vintern och ända fram tills det är sommar igen! ;)

 

Gillar

Kommentarer