Pannkakor idag igen

Har haft en supermysig dag med tjejerna idag. Vi spelade kort och snackade om allt mellan himmel och jord. Kändes så himla kul att få prata av sig lite grann och bara umgås. Tiden gick dock alldeles för snabbt för jag skulle egentligen viljat stanna mycket längre, men så var jag tvungen att hämta pojkarna på förskolan, så då var det bara att ta sitt pick och pack och åka. Inte ordagrant då för jag hade ingenting med mig, men ni fattar vad jag menar.

När vi kom hem så ville pojkarna ha pannkakor igen och eftersom pannkakorna vi gjorde igår vart så goda så tänkte jag att vi lika gärna kunde köra en favorit i repris, Varför inte liksom?
Barnen får jättebra mat i förskolan där dom går nu. I vanliga fall får ju inte barnen mat på förskolorna/skolorna, men vissa privatskolor har för en betalning. Tack och lov har dom det där dom går nu så dom får i sig bra frukost, lunch och mellanmål under dagarna. Därför känns det inte liiiiika viktigt att dom får en ordentlig middag när dom kommer hem, utan vi brukar äta lite lättare middagar på vardagarna, speciellt när vi har hämtat dom sent
Dessa fyra dagar har gått jättefort som jag varit ledig och det känns faktiskt rätt så segt att börja jobba imorgon igen. Men sånt är livet och det är bara att bita ihop när plikten kallar. Som tur är så rusar ju tiden förbi och rätt vad det är så är man ledig igen.

Gillar

Kommentarer