Pannkakskalas

Äntligen är vi friska! Jippiii! Det har seriöst varit några konstiga dagar för oss och våran lilla familj. Men idag vaknade hela familjen friska, krya, goa och glada. Så skönt och det firade vi med pannkakskalas till fruksot!
Jag gjorde riktigt smaskiga, extra tunna pannkakor idag med hemmagjord jordgubbssylt. Alla vet väl hur man lagar pannkakor antar jag? Själv googlar jag bara och det första receptet som kommer upp går jag efter, fast för att göra dom extra goda och söta så häller jag i lite vaniljsocker och florsocker i smeten. Gissa om pojkarna gillade?
Det känns skönt att vi äntligen mår bra allihopa och nu ser jag fram emot dom kommande dagarna vi har framför oss. Till helgen ska jag till Lanzarote på jobb, men det kommer att kännas mer som semester eftersom jag ska dit med en kollega som även är min vän. Vi ska ha såååå mysigt tillsammans och jag längtar massor. Lite lustigt att det kan vara så kul att jobba ;)

Hoppas att ni mår bra allihopa och att ni slipper dessa jobbiga influensor och tokiga sjukdommar som cirkulerar i luften.

Vi hörs lite senare igen. Puss!

 

Gillar

Kommentarer