Påskledigt och spantantur

Godmorgon,

Hörde att det var en och annan som blev orolig för att jag inte skrev något på bloggen igår. Trodde nästan det började bli en vana nu att blogginläggen kommer upp lite hipp som happ. Jag kommer ihåg för något år sen när bloggen var min enda inkomstkälla och jag bloggade 3-4 gånger om dagen. Jag kan aldrig förstå att jag orkade eller hade fantasi till att komma på så många inlägg varje dag, men å andra sidan så hade jag inte så mycket liv vid sidan av heller utan fokuserade ju 100% på bloggen.

Ska jag vara fullkomligt ärlig så tycker jag att det känns så himla mycket bättre att jag lever mitt liv precis så som jag vill och när jag får inspiration och lust till bloggen så skriver jag. Det funkar bättre för mig!

Igår så fick vi för oss att åka till Bengtsfors för att hälsa på barnens farfar, hans sambo och gammelfarmor. Det blev en 3 timmars bilfärd dit med stop på Mc Donalds så vi kunde ladda bilen och köpa en glass. Deras mjukglass med kolasås är ju bara magiskt god!

Sen umgicks vi med släkten hela dagen. Vi såg på farfars nya hus och även gammelfarmors nya lägenhet. Det känns som att alla ska flytta i år och det är så kul att alla verkar trivas så bra i sina nya fina hem.

Vi åt våfflor och var även ute en del så att barnen kunde springa av sig och leka innan vi skulle köra tillbaka igen. Trots den långa bilfärden så var det verkligen värt ett besök!
Eftersom vi kom hem relativt sent igår så trodde vi att barnen skulle sova lite längre. Filip sover, men Oskar ville upp och hoppa i vanlig ordning klockan 07. Men vi ska inte klaga, det var värre förr när han vaknade vid 05!

Det första Oskar gör när han vaknar är att gå till kylen och peka på vad han vill ha till frukost och det är alltid frukter och bär som han är sugen på. Idag blev det vattenmelon.
Jag och pojkarna har påskledigt nu i två veckor. Meningen var från början att vi skulle till Spanien som ni vet, men mina föräldrar har fortfarande inte fått OK från dom spanska myndigheterna att flytta in så vi kommer förmodligen få tänka om och åker nog till Sverige istället. Någonting måste vi ju hitta på!

Men eftersom M vill jobba idag till och med onsdag så väntar vi med att åka någonstans tills han kan hänga med. Så idag tänkte jag faktiskt att jag skulle börja packa och sen måste vi ju även gå ut i det härliga vädret och hänga. Oavsett vad vi hittar på så är det alltid lika mysigt att få spendera dagarna med barnen <3

Gillar

Kommentarer