Påsklov

Godmorgon,

Denna veckan har vi valt att ha barnen hemma från fritids och förskola. Det är ju påsklov och vi hade egentligen planerat att vara i Spanien under tre veckor nu, men som alla förstår så är ju det en omöjlighet just nu. Vi önskar heller inte att resa någon annanstans då det inte uppskattas just nu i dessa tider. Vi lyssnade på Kungens tal igår och hoppas att även alla andra lyssnade och tar åt sig och till sig att man ska vara försiktig och medmänsklig nu.

Igår hade M varit på butiken och sett två barn stå och hosta vid lösgodiset och sa då till föräldrarna att det kanske inte är så smart att ta med sig sina sjuka barn till butiken, samt låta dom hänga över lösgodiset... Det gör mig lite förvånad att det verkar vara så många som inte tar det här på allvar...? Att vissa människor är så respektlösa och struntar i att dom kan sätta andra i allvarlig fara är för mig helt obegripligt..

Aja, nog om tråkigheter och över till något roligare - Påsken!
Igår pyntade vi här hemma med björkris, fjädrar och färgade ägg. I veckan kommer vi att påskpynta och försöka göra lite roliga pysselaktiviteter tillsammans. Sen kommer ju självklart påskharen att gömma massa ägg som barnen får leta upp med hjälp av en skattkarta. Vi gjorde nämligen så förra året och det var väldigt uppskattad hos dom små!

Detta blir ju dessutom Adams. första påsk så vi ska nog ha det mysigt trots att vi "bara" ska vara hemma.
Vi har inte sovit så mycket i natt, men det spelar ingen roll för solen skiner och vi har startat dagen. Jag har redan lyckats få i mig några koppar kaffe och just nu ligger jag i babygymmet med minstingen och dom stora pojkarna ser på tv. Idag ska det ju bli 16 grader ute så vi kommer förmodligen hålla oss utomhus hela dagen sen. Underbart! Äntligen blir det snart sommar och det finns inget bättre än svensk sommar om ni frågar mig!

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Ja ibland undrar man hur folk tänker 😟
susannajungblom
,
Ja verkligen!