Passa på!

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej på er, Hoppas att ni är friska och krya där hemma. Vi mår bra och har haft det supermysigt tillsammans efter förskolan/skolan. Det är ju rätt så lugnt och stilla ute nu eftersom alla verkar vara livrädda för Coronaviruset. Jag var på gymmet förutm och där var jag nästan ensam. Jag menar, där borde det ju vara helt lugnt med tanke på att man aldrig skulle gå och träna om man var sjuk? Själv så försöker jag ha inställningen att det inte är någon fara och försöker leva på som vanligt. Sen tvättar vi händerna och duschar lite mer än vanligt, men det skadar ju inte precis. På tal om något helt annat så måste jag bara tipsa er om att Ideal of Sweden har 50% på massa grejer just nu! Bland annat denna supersnygga nyckelringen får ni för halva priset:
Visst är den fin? Så stilren och snyggt med svart skinn och guldiga detaljer. Sen har dom även en sjukt bra grej som jag inte ens visste fanns, men nu när jag har en så känns det som ett måste i varje hem - en QI-laddare! Nån mer än jag som missat denna smarta grej? Det är alltså en bricka som man kan lägga mobilen på och så laddas den. Sjukt smart ju!
Jag klickade hem en i svart skinn och den passar jättebra här hemma hos oss. Istället för att ha dom vanliga fula, vita sladdarna som vi annars har överallt så känns det ju lite roligare att ha en fin inredningsdetalj att ladda mobilen på. QI- laddarna finns i flera olika färger och material, så det finns garanterat en i allas personliga smak. Visst är det smart!
Sen finns det massa andra accessoarer, mobilskal, skärmskydd och annat skoj till superbra priser. *Klicka här* så kommer ni direkt till rean. Bara ett litet tips så här på fredagskvällen! ;) Kram på er!

Gillar

Kommentarer