Perfekt hårvård till alla

Sponsrat inlägg

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er och att ni har sovit gott. Jag sov som en stock i natt och Oskar likaså, dock vaknade Filip och kunde inte somna om, så M var inne hos honom mellan 3 och 4. Så kan det gå! I alla fall, idag tänkte jag prata om mitt hår eftersom jag gjorde en drastisk förändring för några veckor sen då jag klippte av ca 40cm av mitt långa hår och gick från brunett till blondin. På grund av all denna blekningen så har jag förstått hur viktigt det är att ta vara på sitt hår, speciellt nu när det är så skört!
Innan jag klippte mig så var jag väldigt noga med vad jag använde till dagligt bruk, så som schampo och balsam och då använde jag mig utav Kérastase Reflection Chroma Captive.
Dessa produkterna höll mitt hår glansigt och silkeslent dag efter dag och jag älskade sättet mitt hår kändes när jag använde dessa när jag tvättade håret. När jag sen blev blond så blev mitt hår en aning skörare och då var det ännu viktigare att jag använde produkter som helade mina kluvna toppar.
Det som är så bra med just Kérastase är att dom har produkter för alla hårtyper, vilket passar mig perfekt eftersom jag älskar förändringar! Så just nu använder jag deras produkter för tjockt och torrt hår.<
Jag tror faktiskt att det är rätt så viktigt att använda sig av bra produkter och inte använda sig utav schampo och balsam som man köper i butikerna som tex Ica. Håret är, enligt mig, en av dom viktigaste delarna på våran kropp och därför är det viktigt att använda dom bästa möjliga produkterna för att vårda sitt fina hår. Nu ska jag återgå till frukostbordet och joina mina pojkar, sen blir det förskola och jobb! Hoppas ni får en fin dag så hörs vi lite senare igen. Kramar S

Gillar

Kommentarer