Perfekt höstdag

Godmorgon,

Igår blev det till slut en fantastiskt fin höstdag så efter att barnen hade varit på förskolan så gick vi ut och cyklade lite grann.
Egentligen är jag en sommarmänniska, men jag måste ändå erkänna att det är något speciellt med hösten när man får uppleva så fina dagar som den igår. När himmelen är blå och alla färger på löven lyser i kontrast mot himmelen, luften är krispig och allting känns vackert och skönt. Ja då är ju ändå inte hösten så tokig ändå! Tyvärr är ju inte alla dagar sånna här på hösten, utan majoriteten av dagarna är ju regn, rusk och grått.. Men, men, vi får ta vara på dom få fina dagarna som vi får.
Vi cyklade tills vi hittade en lekplats och där stannade vi och lekte en stund.

På tal om något helt annat så har jag äntligen kommit på vad jag vill bli när jag blir stor! Haha, det var på tiden va? Exakt vad det är jag vill bli får ni förmodligen reda på så småningom när jag får mindre tid till mina sociala medier. Som ni kanske har märkt har jag redan nu börjat trappa ner lite grann och det är för att få mer tid till det jag verkligen brinner för. 30 år tog det bara för mig att komma på vad jag vill syssla med. Men bättre sent än aldrig va?

Gillar

Kommentarer

Nat
,
oj så spännande hur kom du fram till ditt beslut? kram