Perfekt solbrun i sommar

Inlägget innehåller Adlinks

Godmorgon, Som ni alla säkert vet vid detta laget så är solen väldigt stark och kan skada huden på många sätt och vis om man inte skyddar sig. Men visst vill man vara brun som alla andra har lyckats bli denna sommaren? Själv smörjer jag in mig med SPF50 och kör på BUS-produkter för att få en jämn och fin, alldeles lagom mörk bränna.
Jag använder BUS från Swiss Clinic som jag tycker fungerar alldeles utmärkt. Den kladdar inte, ger en naturlig brunfärg och det bästa av allt, den färgar inte av sig på kläderna. Jag kan ha, som ni ser på bilderna, en vit blus utan några som helst problem efter att jag smörjt in mig med brun-utan-sol produkterna.
Jag vet att många är oroliga för att smörja in sig med solskyddsfaktor i ansiktet och ja, det kan ge finnar och obalans i huden om man inte använder solskydd som är till för ansiktet. För mig som har problemhud har detta varit ett problem tidigare, men efter att jag börjat använda den här krämen så har huden kommit i fin balans och jag har inga som helst problem med att använda den dagligen i ansiktet. Jag använder krämen som en dagkräm efter att jag tvättat ansiktet på morgonen.
Tänk på att solen är oerhört stark och kan skada din hy så var rädda om er nu i sommar, Puss!

Gillar

Kommentarer