Pizzafredag

Idag hämtade jag barnen tidigt från förskolan och det första Filip skrek när han såg mig var "Yes mamma! Du hämta mig tidigt!"

Jag frågade vad pojkarna ville ha till middag och dom båda var eniga om att dom ville ha pizza och ska jag vara ärlig så blev jag ganska happy över deras val!
Oskar har växt så mycket den senaste tiden och det var bara för några dagar sen som jag insåg att han inte är 2 år längre, utan 2,5 år. Han har utvecklats något enormt och har i princip lika stort ordförråd som Filip lustigt nog. Nej okej, jag överdriver en smula, men ni fattar poängen. Han pratar massor och har blivit en så söt och förståndig liten pojk.
Jag är ledsen över kvaliten på mina bilder den senaste tiden, jag vet att dom har varit suddiga och inte så bra som dom var förr. Detta beror på att vi köpte en Panasonic GH5 för att kunna filma bättre, men det resulterade tyvärr i sämre bildkvalitét. Men nu har vi äntligen investerat i en bättre kamera som jag kan fota med, så framöver kommer det bli bättre, jag lovar!
Denna helgen är hela familjen ledig så imorgon ska vi nog hitta på något riktigt, riktigt skoj! Vad det blir får vi se för det beror lite på vad vädret tillåter :)

Gillar

Kommentarer