Planläggningsdagar

Godmorgon,

Idag är det planläggningsdagar på förskolan så jag ska vara hemma med dom små. Det roliga med att vara hemma med dom nu är att vi har massvis av julklappar att leka med. Filip har redan börjat spela sitt nya spel på sin Nintendo Switch och Oskar sitter jämte och hejar på. Jag är faktiskt rätt så imponerad över hur fort han lär sig hur han ska göra. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag faktiskt att han mästrar dom flesta banorna bättre än mig. Ibland frågar han om jag kan hjälpa honom att hoppa upp på höga höjder, men bortsätt från det så klarar han sig väldigt bra själv.

Här där vi bor har vi fortfarande massvis av snö så jag har lovat pojkarna att vi ska ut och leka lite senare när solen har gått upp.
Vi ska bygga en snögubbe och åka pulka hade vi tänkt. Jag tycker egentligen inte om snö och om jag hade fått välja så hade jag absolut velat ha sol och sommar året runt. Men när jag ser hur glada dom små är över att leka i den kalla snön så är det såklart alldeles underbart!

Jag började för övrigt, på tal om något helt annat, att skriva en bucketlist för i år. Alltså, jag skrev en lista på saker som jag skulle vilja göra under året, men kom på att det var rätt så lite saker jag kunde dela med mig av till er här i bloggen då det mesta är hemligt. Men, jag ska se om jag eventuellt delar med mig av några punkter på den i nästa vlogg som kommer upp på söndag. Har ni en bucketlista eller kanske några nyårslöften ni har lust att dela med er av?

Gillar

Kommentarer

Annika Svensson,
Vi, jag och min man, vi har precis börjat en språkkurs på singalesiska. Så vårt mål 2019 är att lära oss att tala och förstå hjälpligt. Tog oss 2 1/2 år innan vi hittade någon som kunde hjälpa oss och då bor vi på Sri Lanka. Men nu pluggas det! Ett eget mål jag satt upp är att jag ska träna lite snällare mot kroppen. Har varit sliten i höst så korta, inte så tunga pass på gymmet eller hemma. Kortare löprundor i lugnare tempo. Lite som att börja om från noll. Kommer väl att fyllas på med lite mer mål efter hand men dem hör två har jag nu.
www.hjortis.se
susannajungblom
,
Wow så häftigt! Är det lätt att lära sig det språket? Jag skulle vilja lära mig Spanska 😊 Fantastiska mål, tack för att du delar med dig!