Planritningen

Godmorgon,

Jag fick en fråga härom dagen som jag tänkte att jag skulle svara på.

Kul med flytt. Vill du dela med dig av ex planskiss nu innan flytt, och hur ni tänker kring stil på möbler osv. Hade varit kul med sådana inlägg tycker jag

Självklart ska jag visa er mer hur vi kommer bo och faktiskt så har vi allting klart nu. Vi har ju tagit hjälp av en fantastisk inredningsdesigner som har hjälpt oss att inreda hela lägenheten och det ska jag visa er så fort vi kommit tillbaka till Norge igen då vi har alla skisser på den stationära datorn.

Men här har ni planskissen på lägenheten som vi har köpt.
Vi kom in lite sent i detta projektet när dom flesta lägenheterna var sålda som var aktuella för oss. Men plötsligt ser vi hur en av dom största lägenheterna blev lediga och såg det som ett sign att nappa direkt. Så vi köpte en fem rums, 134 kvadratmeter lägenhet med två terasser. Planlösningen passar oss och våran familj perfekt och vi är supernöjda med köpet.

Ni som följt mig ett tag vet att jag längtat hem, mer eller mindre, sen jag flyttade till Norge. Planen har under dom senaste 5 åren varit att få flytta hem till Göteborgsområdet och vi har hållit utkik under alla dessa år utan att ha hittat något som vi känt passat oss. Vi har varit inne på att bygga hus borta vid Lövekulle bland annat. Men eftersom vi vet med oss själva att vi inte är några husmänniskor så är vi sjukt glada för att vi droppade den idén och väntade.

2017 dök detta projektet upp - Sjöstaden och när lägenheten ovan blev ledig så kändes det helt rätt.

Det har varit en lång väntan, men nu när allt börjar bli klart och det närmar sig inflyttning så känns det så rätt och verkligen värt väntan.

I dagarna kommer ni att få se mer om hur vi tänker kring möbler och vad vi har köpt och planerat hur det ska se ut och om 2 månader så bor vi där på riktigt!

Gillar

Kommentarer