Playdate hos vänner

Godmorgon,

Idag var vi uppe tidigt och åt frukost tillsammans och gjorde oss i ordning för att åka iväg till våra vänner som bor inne i stan.
Klockan är bara 9.30 och vi sitter redan i bilen och är en bra bit på vägen. Det är så skönt när man har vänner som också har barn eftersom man inte behöver vänta på att träffas utan istället kan bestämma att ses efter frukost för en playdate.
Orkar och Filip är klara för dagen och är glada över att det är söndag och både jag och M är hemma tillsammans för en gångs skull. Som jag nämnde igår så var det en stund sedan sist som vi kunde hitta på någonting allihopa då det alltid har varit någon av oss som jobbat eller varit iväg.
M och pojkarna har träffat våra vänner och deras barn flera gånger utan att jag har varit med eftersom jag varit iväg på jobb varje gång det har passat att träffats. Så jag har inte sett dom på nästan ett år och därför tänkte jag att jag skulle lämna min kamera i bilen idag så att jag kan fokusera på att umgås istället för att ständigt tänka på att fota och filma.
Hoppas ni får en fin söndag allihopa så hörs vi när vi kommit hem igen, kramar S

Gillar

Kommentarer

Stine,
Trevlig Søndag 😊!
www.oslosrenhold.no/
Mikaela
,
Nyfiken- har nu andra regler för hur barn åker i bil i Norge än vad Sverige har?
Oslofru
,
Nej det tror jag inte, eller vad har ni för regler i Sverige? 😊
Mikaela
,
Eller regler, nu tror jag att jag tog i? Men åka baklänges upp till 4 års ålder är starka rekommendationer i alla fall.
ICG
,
http://teknikensvarld.se/barn-sitter-ofta-felvanda-i-bilen-skaderisken-okar-avsevart-118528/
Jossan
,
Sitter båda barnen verkligen framåtvända? Läs lite om hur mycket säkrare det är att de åker bakåtvänt så har du snart vänt dem 😊 Deras små nackar klarar inte en krock, inte ens i låg hastighet<3
Oslofru
,
Ska kolla upp det där 😉