Plus och minus

Godmorgon, Hur är läget? Vi sov så himla gott i natt. Jag sov som en stock men vaknade till när Oskar kom över någon gång mitt i natten, men somnade om fort och blev inte alls störd av det, utan snarare tvärt om så var det mysigt att en varm liten pojk kröp tätt intill och ville hålla mig i handen. Sen vaknade vi, som vanligt, innan alarmet ringde och jag gick upp och satte på kaffe. Jag dricker alltid bara 1 kaffekopp om dagen och det är det första jag gör när jag vaknat på morgonen. Sen stoppar kaffesuget och te lockar betydligt mycket mer under dagens gång.
Men det där teet däremot skulle jag inte vilja vara utan. Det är ju så himla gott och även mysigt att ha en stor kopp te jämte sig som man kan sitta och smutta på. Det lustiga är att jag brukar vara sugen på exakt samma sorts te under olika tider under dagen. Först efter morgonkaffet så gör jag en kopp med apelsin och ingefära, sen efter lunch så tycker jag det är gott med något sött och då dricker jag Chai med honung och mjölk i. Sen på eftermiddagen så är det något syrligt som lockar igen och då har jag hittat en ny favorit med mango och papaya. Mmm. Så en riktig tedrickare skulle jag vilja kalla mig nu för tiden och det passar ju rätt så bra nu som det är höst.
Tänkte köra en liten plus och minus här i bloggen där jag listar sånt som är bra och sånt som är mindre bra just nu. Tycker själv att det är lite kul att läsa så varför inte köra på ett vinnande koncept i brist på annat att berätta ;)

- Att våran älskade Tesla är totalkvaddad och vi aldrig kommer få se den igen - Jag har ont på grund av foglossning - M kommer hem sent på fredagkväll så vi ses inte förrän lördag denna veckan - Kolsyrepatronen har tagit slut och jag glömmer alltid att byta ut den när jag går och handlar - Jag har ingenting att se på under vardagskvällarna när jag lagt barnen. Skulle vilja ha någon härlig serie att börja se
+ Att M klarade sig oskadd från krocken + Jag mår bättre och har lärt mig igen att tänka positivt vilket hjälper mig enormt för att må bra i min vardag + Barnen har varit väldigt goa dom senaste dagarna och det är lätt att umgås med dom själv utan gnäll + Vi ska på äventyr senare idag då det bjuds på Cirkus i Gbg + Jag har hittat världens bästa baby crib till bebisen som är på väg på posten + Det är bara 45 dagar kvar av graviditeten + Hela familjen är frisk och kry    

Gillar

Kommentarer