Pojkarna i Sverige

I brist på annat så kommer ett bildregn från när pojkarna var och hälsade på sin farfar i Sverige härom veckan. M hade tagit med sig en av våra kameror och fotat lite grann och när jag satt och kollade igenom hur mysigt dom haft det så var jag bara tvungen att publicera dom här i bloggen. För mig är bloggen som en dagbok och även fast jag inte fick vara med så är detta ett minne pojkarna har haft tillsammans och som jag gärna vill spara så att dom kan titta tillbaka och minnas när dom önskar.
ä

Det ser ut som att dom hade en fantastiskt mysig tid hos sin farfar och när dom kom hem därifrån så pratade dom om hur kul dom haft det och att dom ville åka tillbaka så snart som möjligt.

Jag är så glad över alla fina relationer pojkarna har med både min och min mans sida av familjen. <3

Solen skiner ute och det är ungefär 30 grader ute idag igen. Det känns sådär kul att vara sjuk och behöva ligga inne i hettan. M har köpt en fläkt men jag vågar inte ha den blåsandes på mig eftersom jag varit sjuk. Jag har hört att det bara är en myt att man kan bli förkyld av kyla, men det känns ändå inte helt rätt att ha iskall luft fläktandes i ansiktet när jag är tät i näsan och hostar?

I alla fall, nu tänkte jag att jag skulle skära upp lite vattenmelon och lägga mig på soffan och ha ett litet seriemaraton. Jag började kolla på Good Girls på Netflix, en väldigt kul feelgood-serie som passar mig alldeles utmärkt just nu. Vi hörs om en stund. Puss och kram S

Gillar

Kommentarer