Positivt mindset

Godmorgon älsklingar!

Hoppas ni har sovit gott :) Idag vaknade jag, som vanligt i det sista, av en puss på munnen av min lilla going, Oskar.
Jag tänkte att vi skulle ta en morgonpromenad till förskolan idag eftersom det blivit lite varmare ute igen med sol och blå himmel. Jag tänker att man får passa på att vara ute så länge man kan och det inte regnar/eller snöar!!

Men först blir det frukost. Här hemma blir det att ta upp bröd ur frysen och värma i ugnen (shit, vi har seriöst ingen micro i denna lägenheten!). Lite skillnad från när vi var i Kroatien och tog en morgonpromenad ner till hamnen för att köpa färskt bröd hos bageriet. Det var mysigt det.
På tal om något helt annat än morgonpromenader och solsken så är jag så jäkla glad över alla fina förebilder mina barn har i sina liv. På bilden ovan ser ni pojkarnas farmor och vi har en så fin relation med henne. Inte bara pojkarna utan även jag. Det är jag tacksam över.
Idag börjar jag jobba vid lunchtid och är hemma midnatt. Det har blivit många sena arbetsdagar i det sista och egentligen så är det väl skönt om man hade fått sova ut på morgonen, men det är inte lika lätt när man har små barn och båda föräldrarna jobbar fulltid.

Aja, allt löser sig, man måste bara ha ett positivt mindset så fixar man allt!

Gillar

Kommentarer