Potatisfestivalen dag 2

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Just nu sitter jag på våran terass och ser ut över sjön där vi bor, det är lugnt och stilla för jag vaknade innan pojkarna. Dom sover fortfarande. Ni skulle bara veta vad vackert det är, men det är så svårt att visa er i bildform för det är något annat att se det i verkligheten. Men för er som följer mig på Instagram (@susannajungblom) kan få lite mer uppfattning om hur vi har det i mina instastories. I förrgår var i alla fall barnens farfar, hans sambo och även gammelfarmor på besök hemma hos oss i Alingsås. Det var jättemysigt och eftersom vi ville visa dom staden så blev det en andra tur in till Potatisfestivalen. Denna dagen var det betydligt mycket mer folk och dessutom närmare 30 grader ute, så det var rätt så tungt att gå omkring på stan. Men samtidigt väldigt kul!

Liknande linneklänning >HÄR< (reklamlänk)

Barnen är så otroligt förtjusta i sin farfar och det är så kul att se hur dom strålar av lycka av att få vara med honom för en dag. Vi ses ju inte så ofta, men när vi väl gör det så är det bus, lek och gos från start till slut och det älskar barnen!
Filip är en orädd kille som vill testa på allt. Han sprang nog igenom alla hinderbanor som fanns och hoppade i alla hoppborgar och klättrade högst upp på alla klätterväggar. Han har ändrats en hel del under åren. Förut så var han mer försiktig och känslig, men nu är han orädd och vill testa allt. Det är häftigt att se!

Rayban med 500kr rabatt kan du hitta >HÄR< (reklamlänk)

Barnen fick köpa varsin klubba som dom smaskade i sig i ett nafs. Detta blev helt klart ännu en härlig dag i våran fina stad <3 Idag har vi inte bestämt något särskilt att göra, men det verkar ju som att vädret är bra så vi kanske kan åka ut med båten eller gå ner till sjön och bada. Jag har en del småplock som jag har lust att köpa också till hemmet, typ som filtar, prydnadskuddar och lite småsaker. Så om vi orkar tar vi kanske en sväng på stan också. Men vi får se, Oavsett vad vi hittar på så känner jag på mig att detta kommer bli en väldigt bra dag!

Gillar

Kommentarer