Presenttips till farsdag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon, Varje morgon när vi sitter vid frukostbordet så tar vi fram våran kalender för att se vilken dag det är, om vi har något kul planerat och vad vi kan se fram emot. Det är jättemysigt och pojkarna tycker det är roligt att följa med på vad som händer och det är dessutom ett väldigt smidigt sätt att lära barnen dagar, månader och hur veckorna ser ut. Men i alla fall, när vi satt med kalendern idag så såg jag att det snart är farsdag så här kommer lite tips på vad man kan ge i present. Kan ju vara smart att klicka hem redan nu så man får hem det i tid.  

1. Pyjamasbyxor / 2. Skjorta / 3. Philips Rakapparat / 4. Abercrombie & Fitch Authentic Men EdT 50 ml / 5. Morgonrock / 6. Happy Socks Presentask strumpor / 7. Pyjamas / 8. Hugo Boss The Scent Edt 50ml / 9. Calvin Klein Underwear Kalsonger / 10. ON OUR TERMS Tröja / 11. Tiger of Sweden Korthållare

Filip sa att han inte ville köpa någonting utan han ville göra frukost på sängen till pappa. Så självklart behöver man inte köpa någon materiell ting om man inte vill utan huvudsaken är ju såklart att visa lite extra uppskattning till sin pappa på denna fina dag. :)

Gillar

Kommentarer