Prioritera

Godmorgon,

Som ni förmodligen har märkt så har det inte varit väldigt mycket nytt här i bloggen dom senaste dagarna och det är helt enkelt för att jag har varit tvungen att prioritera viktigare saker. Bland annat fyllde Oskar 5 år i helgen så vi har haft kalas och firat honom från fredag-söndag med olika omgångar av gäster.

I och med det så tänkte jag dela med mig av ännu ett hälsotips och det är att prioritera!

Nu för tiden är det många som har fler bollar i luften, så som mig och då är det viktigt att det inte blir för mycket för än. Jag har känt under ett rätt så bra tag nu att jag har tagit på mig lite för mycket och det har påverkat min kropp både psykiskt och fysiskt. Jag har helt enkelt blivit för stressad och därför har jag varit tvungen att prioritera för att må bättre.

Vad är viktigt för mig?

Vad måste jag ta tag i nu?

Vad kan jag eventuellt sluta med?

Det finns en del frågor man kan ställa sig själv och som man sedan kan svara på. Rätt så snart inser man vad som är viktigt och vad som skulle kunna prioriteras ned eller bort helt och hållet.

För min del har jag insett vad som är viktigast för mig - barnen, min man, mina familjemedlemmar, mina vänner, mitt hem, miljön runt omkring mig, skolan, träningen, bra kost. Det som är mindre viktigt är bloggen, instagram och mina sociala medier. Visst är det en stor del av livet, men det ger mig nästan mer stress än vad det ger mig glädje. Så därför har jag valt att inte lägga lika stor vikt vid dom intressena längre, utan fokusera på det som får mig att må bra. Sen när jag har tid över tar jag tag i mina sociala medier eftersom det också är ett intresse som jag älskar att hålla på med. Men, kanske inte som första prioritet.

Hänger ni med?

DU är viktigast. Gör det som DU mår bra av och det som inte är jobbigt för dig. Livet är för kort för att stressa med saker som inte gör dig gott.

Nu måste jag rusa iväg till skolan.

Ha en underbar dag,

Kram på er!

  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Tror alltid det är viktigt att reflektera över sina prioriteringar. Självklart kommer familjen först! ❤️ Hoppas du får en bra dag fina du! Kram!
nouw.com/hilmak
Två Månadslöner,

Håller med till 100%! Kram från småland

tvamanadsloner.blogspot.com
joakimramqvisthallin
joakimramqvisthallin,

Mmm, viktigt att prioritera och sätta gränser samt att fokusera på det goda och pos här i livet, 🤗..

nouw.com/joakimramqvisthallin
SusannaJungblom
SusannaJungblom,

Eller hur, det är så sant. ❤️

nouw.com/susannajungblom