Prylar till bebisen

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lekmer SE

Godmorgon, Herregud! Nu måste tiden nästan stanna lite grann för jag börjar seriöst bli riktigt nervös inför förlossningen nu. Jag blir dessutom extra stressad över att vi inte har köpt någonting till bebisen än. Det var ju en av er som kommenterade och frågade om jag inte kunde göra en video där jag visar allt vi köpt och hur vi har inrett bebisrummet och då fick jag megaångest och insåg att shit!! detta borde vi ju ha kommit igång med för länge sen! Barnvagnen väntar vi på och den skulle faktiskt komma i vecka 39 och den känns så perfekt för lilla pyret att få. Plus att vi har sittdel till den också som dom stora pojkarna kan låna om dom vill. Sen har jag beställt bärsele men där tar det slut. Allt här nedan på bilden behöver vi och det är egentligen dom grejerna som jag sett ut där som jag har lust på. Men har ni tips på andra, bättre alternativ på produkter så får ni gärna tipsa. Allt som en bebis behöver behöver vi!

Babysitter, bedside crib, lite kläder, babyvakt, babynest, bilstol, mysiga filtar

Har ni tips på bra babyvakt så får ni gärna säga till för det känns som en viktig sak att investera i. Sen skulle jag även vilja hitta en babynest som var lite mer personlig. Kanske ett där bebisens namn står på hade varit sött. Någon som vet om någon som syr sånna kanske? Herregud, det är så mycket att tänka på och jag har hela tiden tänkt att det är lång tid kvar, men om det är någonting som jag lärt mig så är det att tiden bara flyger förbi, så det är nog dags att börja boa på allvar nu!

Gillar

Kommentarer

Anette
,
https://sv-se.facebook.com/pages/category/Baby-Goods-Kids-Goods/Malos-Babynest-1777814299128655/ ALL förtjänst går till Barnsamaritens arbete i Bukavu i DR Kongo och som där driver ett projekt som kallas "Save a girl". De arbetar med att få loss unga tjejer ifrån sunkiga bordeller dit flickorna sökt sig för att kunna försörja sig. Min dotter har köpt ett babynest, jättefint! Man får välja tyg och utseende själv. Väntar med spänning på mitt andra barnbarn! 😊 Dottern är i v. 33. Önskar dig all lycka! Kram <3
susannajungblom
,
Tack för tips 😊 Å massa lycka till till din dotter när det är dags <3