Psykolog

Igår var jag på ett första möte med psykolog och det kändes så otroligt skönt att få prata med någon som förstår hur jag mår och som vill sätta upp en hållbar plan för framtiden för att få mig att må bra på mina egna villkor. Det har varit några tuffa månader där jag har hamnat fel hos vården och där jag inte fått den hjälp jag behövt, men nu känns det äntligen som att jag har hamnat rätt. Det kommer inte bli helt hundra på en handvändning, men jag ser ljust på framtiden och med en hållbar plan, tät kontakt med psykolog och byte av läkare så ska jag nog må bättre inom en snar framtid i alla fall. Det känns skönt.
Jag är glad och tacksam över det stöd jag har runt omkring mig. Det är inte lätt att må dåligt när man känner att man är ensam. Men det som gjorde det lättare för mig har varit på grund av er, att ni stöttat och kommenterat och funnits där med smarta råd och gett mig en känsla av att jag inte är ensam i det här. Sen har självklart min familj och nära vänner varit en enorm trygghet och styrka. Det är inte lätt att vara småbarnsförälder och ibland måste man inse att man kan behöva hjälp och nu har jag äntligen fått det. Äntligen.

Gillar

Kommentarer

Maria
,
Skönt att höra, att få prata med rätt person, underlättar enormt mycket. Hoppas de vänder åt rätt håll för dig nu. .
Emma
,
När jag träffat psykologen första gången kändes det så befriande! Som att jag liksom lämnade av en del av det jobbiga hos henne och gav henne lite ansvar för mitt mående. Det är ju vad hennes jobb går ut på tänker jag 😊 Att också vara öppen och inte rädd för att säga vad som helst tror jag gör processen smidigare. Ett litet tips kan jag inte hålla mig ifrån: när det finns tillfälle så boka in något för dig själv, som att fixa naglarna, håret eller en massage, känns lyxigt och det är du värd! Jag gjorde iordning naglarna vilket ju håller ett tag så då kunde jag dra ut på känslan av att vara lite piffig Stoooor kram
susannajungblom
,
Så skönt att höra <3 Tack för tipset fina du, kanske jag kan lyckas komma iväg någongång nu när Adam börjat få ersättning då det blir lite lättare att lämna honom en stund <3 Kram på dig!
susannajungblom
,
Jo jag hoppas att det kommer kännas bättre nu när jag får komma och prata med någon <3