Pulkabacken

Innan mina föräldrar åkte hem till Sverige idag så tog vi en promenad med pojkarna till pulkabacken vid Nordbytjernet.
Oskar är lite försiktig när det kommer till fart och tyckte det var roligare att putta ner pulkan med några leksaker på än att åka själv. Filip däremot hoppar på och åker med full fart utan att vara det minsta rädd. I vanliga fall brukar pojkarna vara tvärt om, alltså att Oskar är mer vild och Filip mer försiktig, men när det kommer till pulka är det ombytta roller vill jag lova!
Det är ju så himla skönt att vara ute i snön och leka och speciellt är det skönt när man kommer in sen och kryper ner under en filt i soffan och myser. Vi har haft en så fin dag idag och jag älskar verkligen när jag är ledig under helgen och får spendera hela dagarna med mina barn. Om en liten stund ska dom små gullungarna sova och jag ska poppa lite popcorn och se på film. M gör examen så han sitter på jobbet och skriver så därför blir det en ensam kväll för min del, så jag tänkte passa på att se på någon typisk tjejfilm som jag inte får se när vi är båda två. Kanske ska lägga en ansiktsmask och måla naglarna också. Det blir bra det..

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Såg super mysigt ut, såg nu vad lik din mamma och oskar är, lite lustigt för jag har skrivit tidigare att jag tycker din pappa och Filip är så lika. Så himla roligt när man känner igen drag på sina barn från äldre släktingar tycker jag. Det är jätte jobbigt när syskonen bråkar, håller med, man vill att de ska vara sams jämt, men antar att det är så det ska vara. Det brukar ju verkligen gå i faser, går säkert över snart igen för er kram
susannajungblom
,
Ja eller hur, tycker också Filip är lik pappa och Oskar lik mamma 😊