Puss puss

Godmorgon,

Finns det något bättre än att följa sina barn till skolan och hela tiden få hålla dom i handen medan vi går och pratar om hur dagen ska se ut. Båda pojkarna skuttar fram och är så glada och det smittar verkligen av sig. Att sen få en bamsekram och pussar innan vi skiljs åt ger mig den bästa möjliga starten på dagen och jag är så himla tacksam över att jag har så fina barn.
Det känns skönt att det redan är onsdag och denna veckan verkar flyta på lika bra som det brukar göra i vanliga fall. Jag ska försöka hinna med att redigera en video som vi filmade i helgen i eftermiddag så den kommer upp antingen ikväll eller imorgon. Jag gillar inte att ha saker efter mig utan brukar göra saker med en gång så att jag kan fokusera på här och nu. Så i vanliga fall filmar/fotar jag och sen publicerar jag det med en gång så det blir aktuellt i tiden. Men ibland kommer livet emellan och saker och ting läggs på hög. Så som min hög med tvätt, den har legat där på tok för länge nu så den ska definitivt bort innan jag lägger mig ikväll. ;)

Gillar

Kommentarer

Nat
,
Dom verkar verkligen snälla och trygga båda två, bra jobbat av er En fråga, hur gör du när du sovit riktigt kasst några nätter (oavsett orsak) och sen ska vara med kidsen en hel eller delar av en dag. Hur står du ut? hur gör du när de kivas? tappar du inte tålamodet när du är trött? har du några tips? när jag sover kasst har jag så himla dåligt tålamod trots att jag så gärna vill vara som vanligt eller vad man ska säga.
susannajungblom
,
Vet du vad, dålig sömn är den största boven för mig. När jag sover dåligt så mår jag verkligen inte bra.. Men jag brukar förklara för barnen att mamma är trött och att jag behöver hjälp från dom och för det mesta brukar dom faktiskt förstå och sköta sig. Vi brukar göra lugna saker så som att se på tv, måla, pyssla och pärla. Sånt som håller oss lugna och sysselsatta. Det är okej att vara trött och det är okej att berätta det för barnen så att dom får förståelse och kan hjälpa <3
Nat
,
japp, det ska jag prova, att berätta för dem och be dem mer om hjälp värst är när man har tider att passa som en skoltid eller fsk-tid (om de ska på utflykt) och sen ska man själv med pendeln, gud vad jag klarar det dåligt med sömnbrist i baggaget
susannajungblom
,
Jag förstår, det är inte alltid lätt, men man får bara göra så gott man kan helt enkelt 😉