Pussar och midsommarplaner

Godmorgon,

Imorse när jag låg och sov. Eller rättare sagt, när jag låg och stensov i djupaste dröm så kom Filip och Oskar upp i sängen och pussade på mig. Det var ett underbart sätt att vakna på, men jag förstod inte riktigt vad som hände förrän jag kommit ur min dröm och fattade att pussarna och kramarna var på riktigt och att det var mina underbara barn som hoppade på mig.

När jag väl kom upp så blev jag överöst av ännu fler pussar och jag blir så lycklig av all kärlek mina barn visar mig varje dag. Det har liksom bara blivit mer och mer under den senaste tiden och jag vet inte om det beror på att jag är hemma mer, att jag har en bebis i magen eller bara kanske åldern som barnen är i. Egentligen struntar jag i anledningen till allt gos, mysigt är det i alla fall och jag gör ingenting annat än att njuta!
Idag har vi två olika alternativ på vad vi ska hitta på. Ett är att åka till Liseberg och två är att gå på bio. Det ska vara lite halvtaskigt väder så därför tänkte vi att något av de två alternativen kunde varit roliga. Dock tänker väl alla så som har semester idag och därför kanske det blir mycket folk på Liseberg, men vi ska ju inte åka dom där värsting-karusellerna utan kommer mest hålla oss i Kaninlandet så det lutar nog åt att vi åker dit.

Imorgon är det midsommar och det är en högtid som vi inte har firat i Norge dom senaste åren som vi bott där då det inte är någon dag som firas där. Men nu, ja nu bor vi ju i Sverige och har lust att skapa Midsommarafton till en tradition som ska vara kul för hela familjen. Vi har även här några olika alternativ som vi funderar på, men inget bestämt. Så om du bor i Göteborgsområdet och har tips på vad vi kan hitta på med våra barn imorgon så får du gärna komma med tips!

Så länge vi hittar en midsommarstång och tar med oss en picknick korg så kan det väl knappast bli fel? Hoppas vi på i alla fall ;)

Gillar

Kommentarer

Linn
,
Nääs slott är mitt tips
susannajungblom
,
Jag fick precis höra om Nääs midsommarfirande och det låter ju juvligt så vem vet, kanske åker vi dit 😊