Pyjamasparty

Godmorgon,

Idag skulle förskolan ha pyjamasparty så då var det ju lätt för mig på morgonen då vi inte behövde klä på oss eller fixa, utan kunde bara äta frukost, borsta tänderna och ta med oss våra favoritgosedjur och åka iväg. Pojkarna tyckte att det var så lustigt så Filip frågade när vi kom fram om vi inte kunde ta en bild och skicka till alla som dom älskar. Sötnosen!
Pojkarna har blivit så stora nu och båda två gör otroliga framsteg. Oskar har börjat lämna nappen hemma innan vi ska åka iväg till förskolan och har den inte under hela dagen. Filip har också börjat bli så stor. 5 år och lär sig massor varje dag. Han tycker att det är kul att lära sig saker. Till exempel så har han börjat lära sig klockan och tycker att det är kul att se vilka siffror visarna pekar på. Han skriver och räknar på både svenska, norska och engelska. Haha, känner att jag är stolt och skrytig nu, men vilken mamma är egentligen inte det?
Jag ska vara själv med pojkarna ikväll för M ska iväg på jobbmiddag, så jag har köpt popcorn och tänkte att vi skulle ha spelkväll. Filip fick ett Nintendo Switch också som vi spelar Mario Kart på, superkul och väldigt nostalgiskt för mig som spelade det när jag själv var liten. Oskar är lite för liten för att spela, men han sitter i mitt knä och hejar på. Nu längtar jag till ikväll! ;)

Gillar

Kommentarer