Q/A - Vi svarar på allt!

Vet ni vad, nu är det dags för en Q/A igen! Passa på att ställa oss frågor så ska vi svara på dom i en video. Och hörni, fråga nu vad ni vill veta för vi svarar på allt! ;)
Ni kan ställa era frågor både här i kommentarsfältet och på min Instagram @Susannamaria.j

Hoppas ni har en riktigt härlig fredag, puss och kram på er!

Gillar

Kommentarer

Liselott
,
Hej på er familjen. Jag är en av dina äldre läsare skulle jag tro. Jag är nyfiken på att få veta vilket land ni ska flytta till. Jag är också nyfiken på att veta om ni skulle kunna tänka er att skaffa fler barn. Du och din man ser ut att vara två kärleksfulla föräldrar. Ni kan vara stolta över er själva och era två barn. Mvh Liselott
Li
,
Hej! Vad fick ni sålt huset för? trevlig helg!
Jossan
,
Hej! Hur gammal är din kompis Karro? Vad jobbar Martin med?
Niklas å Klara
,
Hej! Vi har följt era. YoutubekNL sen ni började vlogga. Ni sa för inte så länge sen att Martin skulle vlogga mer. Hans videos från när ni var och reste var fett roliga! Kommer han göra vloggar igen?
Marina Ed,
Hej finaste! Jag undrar också vars det är ni planerat att flytta efter er "mellanflyttning" såå spännande! Jag är också en av dina äldre läsare, har följt dig sedan du bloggade på blogg.se & har själv 3 barn som älskar att se oskar & Filip i vloggarna dom vill se er när vi äter lunch ☺ kram till er!!
marinaed.blogg.se
Em
,
Hej! Vart har din bästis Elin tagit vägen?
TF
,
Hur gammal är ni? Var det meningen att ni skulle ha barn när ni är så unga?
Carro
,
Kan du berätta vad du gjorde när du flyttade till Oslo? Vart bodde du? Vart jobbade du? Hur hittade du boende och jobb? Vill veta från början till ni flyttade till huset!
HL
,
Hej! Är Martin lika intresserad av träning och hälsa som du är?
Åsa
,
Min fråga är, hur ser eran drömresa ut? Vart skulle ni åka och vilken typ av resa?