Q/A Träning och hälsa

Hej på er!

Det trillar in frågor hipp som happ om träning och hälsa lite här och var. Men istället för att svara på allt personligt så tänkte jag att det kunde vara lättare att ha en frågestund här på bloggen där ni kan ställa era frågor så kan jag svara så att alla kan få ta del av svaren. Bra idé va?

Så sätt igång och fråga precis vad du vill. Självklart är det ju roligast om det har med just träning, kost och hälsa att göra. Men har du några andra funderingar så är det bara att fråga på!


Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

Hur många ggr tränar du och hur många timmar?

nouw.com/marit98
Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Vad roligt att läsa om träning 😊

nouw.com/amandamalmflod
Anna
,

Har du Garmin klocka? Tyckte jag såg den på en av dina bilder. I så fall vad tycker du om den och hur använder du den i vardagen.

Imponerad av dina resultat 😍 Du får gärna skriva mer om träning på gymmet!

annaengborg
annaengborg,
Vad är din motivation? Hu lägger du upp dina mål? Jag försöker komma igång med träningen efter en graviditet. försöker gå till gymmet i alla fall 2 helst 3 gånger i veckan blandat med mycket promenader. Dock är mitt "problem" att jag har så höga krav på mig själv när det kommer till just träningen kroppsmässigt. Medans huvudet inte alls är på samma plan. Nu tänker jag mycket på att jag ska sänka kraven, gå till gymmet och göra något så har jag i alla fall varit där än att inte gå alls. Har du något bra tips på hur man kan lägga upp delmål, bli mer mentalt stark och hur man kan tänka när man går just till gymmet? 😊
nouw.com/annaengborg