Rabatter på beautyprodukter!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Nordicfeel

Oskar fyller ju snart 4 år så jag satt och scrollade lite på nätet för att hitta presenter till honom, men efter en stund så kom jag över massa bra rabatter och erbjudanden på skönhetsprodukter och kunde ju inte låta bli att klicka mig vidare och se vad som fanns. Och till min stora glädje så hade dom massa av mina favoriter på tillbud så jag bara måste ju dela med mig av alla dessa rabatter till er!
Jag måste bland annat tipsa er om att ni får 15% rabatt hos Nordicfeel på Cliniques produkter! Själv använder jag mig bara utav Cliniques regngöringsprodukter och sen jag började med det har jag ju inte haft någon acne alls. Så nu ska i alla fall jag passa på att köpa en rengöring som alltid kan stå i duschen, en ny till handfatet och en som jag kan ha med mig när jag reser. Man får ju inte vara dum och missa sånna här tillbud!
Sen har dom även 15% på produkter från Olaplex. Inte alla men bland annat denna trio som ni kan se nedan på bilden har dom superbra pris på! För er som aldrig provat Olaplex så rekommenderar jag er starkt att göra det. När jag fick höra om produkterna första gången var jag lite skeptisk då jag aldrig trodde att det kunde göra så stor skillnad på hårkvalitéten. Men jo jösses vilken enorm skillnad det har gjort på mitt hår efter att jag börjat använda dessa!
  Här har ni alltså schampoo, balsam och hairperfector. En trio som jag inte kan leva utan då håret fåt en helt annan spänst och topparna känns så mjuka och följsamma efter att man använt dessa produkter. Så här står det om Olaplex: "Olaplex sammanlänkar nämligen de svavelbindningar som förstörs vid all typ av värmebehandling, och gör ditt hår starkare och friskare! Den patenterade molekylen kan liknas med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”. Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet."
Jag, personligen, skulle inte vilja leva utan dessa produkter i mitt badrum så därför vill jag så gärna tipsa er, för det som funkar för mig för att må lite bättre kanske även kan funka för er! Hoppas ni får en underbar fredag hörni så ses vi när vi ses <3

Gillar

Kommentarer