Räkwok recept

Då hörni är det första maj och det innebär en sundare livsstil för min del. Jag kommer att äta nyttigt och som önskat kommer jag dela med mig av recept lite då och då när jag testar något nytt.

Okej, det här kanske inte såg så väldans gott ut men jisses vad gott det var! Nyttigt är det också!
Jag älskar att använda wokpannan eftersom det är så smidigt att bara slänga i vad man har lust på och så wokar man och häller i vad man önskar för ingredienser och så är det klart. I denna räkrätten hade jag i:

Svart ris (koka först enligt anvisningarna), sallad, soltorkade tomater, spenat, vitlök och kål. Jag wokade allt tills ingredienserna var lite mjuka och sen serverade jag röran med färska, handskalade räkor och en liten skvätt aioli. Mumsfillibabba!
En smart grej är ju att äta räkor en dag och så sparar man några till dagen efter som man kan ha till denna rätten. Supersmidigt, nyttigt och jättegott!

Gillar

Kommentarer