Rawfood startkit

I samarbete med Superfruit

Hej på er,

Nu när jag är vegetarian så är det lite viktigare att ha koll på att jag får i mig tillräckligt med energi under dagarna. Jag har märkt att det är svårare att komma upp i önskat kaloribehov och eftersom jag inte vill gå ner i vikt så är det desto viktigare för mig att få i mig tillräckligt med energi. Så då är ett superbra tips att äta jordnötssmör! Det är min nya favorit till allt. Man kan lägga en klick på gröten, på chiapuddingen, bre på mackan eller varför inte bara ta en sked ur burken rakt upp och ner? Så himla gott och väldigt mycket näring, bra fett och lite extra energi!

Det lilla rawfoodpaketet som ni ser på bilden är ett perfekt litet startkit som man kan göra massvis med. Kokosolja använder jag till stekning, handkräm, en klick i kaffet eller till bakning. Mulberry kan du ha i smoothie, på yoghurten eller bara äta som dom är. Cashewnötter får jag aldrig nog av, det kan man ju ha till precis vad som helst! Tex rawfoodbollar och ni hittar ett riktigt smaskigt recept på det här om ni vill testa något riktigt gott!

Just nu får ni till och med 15% på hela sortimentet hos Superfruit där ni kan hitta massa hälsosamma och nyttiga grejer! Såååå himla bra erbjudande! Skriv i rabattkoden SUSANNA när du checkar ut bara så dras 15% i kassan.

Hoppas ni får en underbar dag!

Puss och kram S

Gillar

Kommentarer